szerda, október 5, 2022
Egészséges Termékek

Utcai papucsban is kényelmesen, divatosan!

2021.06.10. Szabadidő
utcai papucs

Az utcai papucs legalább olyan népszerű nyári lábbeli, mint a szandál. A női papucs és a férfi papucs is lehet olyan nyári cipő, ami divatos és kényelmes is egyszerre.

A Viba lábbelik között ilyen papucsokat talál, ha minőségi cipőt keres a nyári szezonra. Egy utcai papucs lehet lapos talpú, magasított vagy sarokkal megemelt cipő, ezért még alkalmi lábbeli is válhat belőle. Mégis inkább hétköznapokra kedvelt darab és ugyanígy szívesen viselik szabadidős tevékenységhez is. Az utcai papucs nemcsak strandra lehet jó választás, de ha utcán is szeretné viselni, válasszon olyan modellt, ami igazi minőség. A Viba cipő üzletében vagy a webáruházban is megtalálja a lábára illő és a stílusát kiegészítő nyári lábbeliket.

A színvonalas Viba cipőkből érdemes válogatni, mert a minőségük garantálja, hogy nem egy szezonra készültek. A webáruházban található több típusban is papucs, így divat, papucs, strandra való, flip flop és klumpa, illetve speciálisan lábbarát kialakítású papucs is női és férfi változatban is. A gyerekek számára a szandálokat ajánljuk, mert azok stabilan tartják a lábukat és a biztonságosabb járást támogatják. Az utcai papucs csak akkor lesz kényelmes és hosszú életű lábbeli, ha a tulajdonságai ezt lehetővé teszik. Az alapanyag és a talp kiképzése, a felső rész kialakítása is mind hozzájárul ahhoz, hogy az utcai papucs is komfortos viselet legyen utcai cipőként.

A VI-BA Kereskedőház Kft. termékeit személyesen is meg tudja nézni a Budapesthez közeli üzletben, Monoron vagy pedig a webshopban, aminek a címe www.vibacipo.hu.  Amennyiben valamelyik neves márka által gyártott, utcai papucs elnyerte a tetszését és meg szeretné vásárolni saját részre vagy a családból valakinek, aki kedveli a papucsot, mint utcai cipőt, akkor lépjen kapcsolatba kollégáinkkal! A honlapon nemcsak a cipő kereskedés pontos címét találja meg, hanem a cégünk elérhetőségeit is.  Keressen minket bizalommal a kérdéseivel, észrevételeivel a 36 29 410 648 telefonszámon vagy az info@vibacipo.hu email címen!

Tetszik a bejegyzés? Oszd meg!

Comments are closed.