péntek, július 1, 2022
Egészséges Termékek

Tork kéztörlő papírok a higiénia magas szintjének megvalósításához!

2021.04.08. Egészség
Tork kéztörlő papír

Tork kéztörlő papírok segítenek a kéz higiéniájának fenntartásában. Az alapos szappanozás, a meleg víz, a kellő ideig tartó kézmosás még nem a teljes procedúra. Ahhoz, hogy a kézmosás elérje a célját, a kéztörlést sem szabad kihagyni a sorból. A kéztörlő felitatja a vizet, a kezek szárazak, tiszták lesznek és eltűnik róluk a szennyeződés, a baktériumok megsemmisülnek.

Amennyiben Tork kéztörlő adagolóval rendelkezik, a legjobb választás az eredeti Tork kéztörlő papír megvásárlása. A Tork kéztörlő papírok a legmagasabb igényeknek is meg tudnak felelni. Ez csak papír, mondhatná, de mi másképp látjuk. Szerintünk a kéztörlésre is ugyanolyan gondosan oda kell figyelni, mint a kézmosásra és ehhez nem elég akármilyen papír. A törölköző higiénikus és praktikus helyettesítője a kéztörlő papír, amit csak egyszer kell használni. Papírról papírra haladva lesz tökéletesen tiszta a kéz és a szervezet védve van a kórokozók ellen.

A webáruházunkban külön a Tork kéztörlőkhöz tervezett Tork kéztörlő papírokból talál változatos termék kínálatot. Keressen minket bizalommal és rendeljen olyat, amivel szívesen feltöltené az adagolókat! A Tork kéztörlő papírokból tudunk ajánlani hagyományosat natúr színben, újrahasznosított papírokat, zöldet, levél mintásat, hófehéret és több rétegűt, nagy kiszerelésűt, eltérő lapméretben kaphatót egyaránt. Kéztörlő papírból is a legszélesebb igényeket kiszolgáló választékkal rendelkezünk.

A www.tisztitoszerbolt.hu webcímen a Clean-Tech Higiénia Egyéni Cég webáruháza várja a vásárlókat. Termékeink ideálisak minden helyszínre, ahol fontos a higiénia és a tisztaság. Hotelek, vendéglátóhelyek, kórházak, iskolák stb. számára is ajánljuk jó ár-érték arányban kapható, minőségi termékeinket a kézmosáshoz, kéztörléshez is! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és a Tork kéztörlő papírokat meg szeretné vásárolni a kívánt mennyiségben, keresse kollégáinkat a honlapon feltüntetett elérhetőségek egyikén, a +36 20 296 64 28 telefonszámon vagy pedig a postmaster@tisztitoszerbolt.hu email címen.

Tetszik a bejegyzés? Oszd meg!

Comments are closed.