szerda, február 1, 2023
Egészséges Termékek

Szellőzőrendszerek tisztítása panel épületekben!

2022.06.30. Egészség
szellőzőrendszerek tisztítás

A szellőzőrendszerek tisztítása nemcsak ajánlott, hanem kötelező is. Lakóépületekben három évente sort kell keríteni a szellőzőrendszerek tisztítására!

A panel épületek jól bírják az évtizedek súlyát és még mindig népszerűek a lakók körében. A panel tömbökben azonban nem éppen a tágas terek jellemzőek. A fürdőszobákban szellőzőnyílás helyettesíti az ablakot, a szellőzőrendszer tíz vagy több emelet magasságban szállítja a friss levegőt minden helyiségbe. A szellőzőrendszerek tisztítása éppen emiatt a panel épületek karbantartásának egyik alapvető fontosságú feladata.

A szellőzőrendszerek tisztítása nem csupán a lakók igénye, hanem már előírás is, amit be kell tartani. Az aktuális szabályozás ugyanis kimondja, hogy három évente karbantartásnak kell alávetni a panel épületek szellőzőrendszereit. Erre nagy szükség van az épületek mérete, az épületekben élő lakók száma miatt egyaránt. A szellőzőrendszerek tisztítása képes az életminőséget nagy mértékben megemelni, a lakásokat élhetőbbé tenni. Ez nem is kérdés, hiszen a levegő az élethez szükséges alapvető feltétel.

A szellőzőrendszerek tisztítása nem vesz igénybe körülményes előkészületeket, sem pedig sok időt. A szakembereknek a szellőző kitakarításához nem kell bemenniük az épületbe sem. Az eljárás alapos, hatékony és saját berendezéssel történik, amit biztosítani tudunk a kijelölt helyszínen. Az eredmény, tiszta, baktériumoktól, kosztól mentes szellőzőrendszer, amit biztonságosabban lehet üzemeltetni.

A FILANTROP Kft. számos tevékenysége közül a szellőzőrendszerek tisztítása is elérhető szolgáltatás. A célunk az, hogy segítsünk megteremteni a tisztább, élhetőbb környezetet az emberek számára és közben a környezetvédelemnek is teret engedjünk. Ha olyan céget szeretne felkérni egy konkrét szolgáltatásra, ami szívvel és lélekkel dolgozik, keresse bizalommal a kollégáinkat!  A 06 76 322 321 telefonszám és a filantrop@filantrop.org email cím a cégünk weboldalán, a  www.filantrop.org-on van feltüntetve. Várjuk megkeresését!

Tetszik a bejegyzés? Oszd meg!

Comments are closed.