péntek, július 1, 2022
Egészséges Termékek

Stöckel fagylalt kanálmosókkal minden kanál tiszta lesz!

2021.04.07. Egészség
Stöckel fagylalt kanálmosók

Stöckel fagylalt kanálmosót minden fagylaltpultba! A fagyizók és cukrászdák számára az ínycsiklandó választék és a különleges ízek mellett az is fontos, hogy tökéletesen higiénikus fagylalt pultból kapják a vendégek a kedvenc fagyijukat. A hűtőpult tisztán tartása, a tiszta tárolók és a makulátlan fagylalt kanál is szükséges ahhoz, hogy ne csak hűs és finom édességet, hanem olyan fagyit is kapjanak a tölcsérekbe, amik nem betegítik meg őket. A Stöckel fagylalt kanálmosók használatával a kanalakat az alkalmazottak elkülönítve tudják elmosni a fagyizóban, gyorsan és hatékonyan.

A fagylalt kanálmosó használatának lényege, hogy az eszköz, amit a fagylalt adagolásához nap, mint nap alkalmaznak, mindig makulátlanul tiszta legyen. A Stöckel fagylalt kanálmosók legújabb modelljeit úgy tervezték, hogy a falra szerelhetőek legyenek, ennek köszönhetően ott rögzíthetőek, ahol könnyen el lehet érni őket. A fagylaltospult közvetlen közelében, egy karnyújtásnyira is lehetőség van a kanalakat tisztára mosni, így nem kell hátra menni és megvárakoztatni a vendégeket. Minimális helyet foglalnak, praktikus kialakításuknak köszönhetően jó helykihasználással alkalmazhatóak.

Stöckel fagylalt kanálmosókhoz további kiegészítőket terveztek, amikkel az egész folyamat tökéletesebbé válik. A mosogatóhoz tartozik egy mosogató tus és egy szárító is. A Stöckel fagylalt kanálmosó vízcsatlakozással készül, a felszerelése és beüzemelése nem ütközik nehézségbe. Minden fázis, a gyűjtés, tárolás, szárítás egy helyen elvégezhető. A gyors, higiénikus mosogatás, előkészítés a munkafolyamatok hatékonyságát segíti elő.

A www.coltello.hu webcímen a Coltello Kft. honlapja elérhető. Ha szeretné az idei nyári szezont egy új Stöckel fagylalt kanálmosóval kezdeni, akkor csak annyit kell tennie, hogy megvásárolja online! Amint lehet, előkészítjük a csomagot és Ön átveheti a futárunktól a megvásárolt terméket! A részleteket a +36 1 200 7971 telefonszámon vagy az info@coltello.hu email címen osztjuk meg az érdeklődőkkel!

Tetszik a bejegyzés? Oszd meg!

Comments are closed.