péntek, július 1, 2022
Egészséges Termékek

Sóklíma terápiával az állandóan visszatérő légcsőhurut ellen!

2021.11.08. Egészség
sóklíma terápia

A légcsőhurut egy viszonylag gyakori légzőszervi betegség, ami általában megfázás vagy influenza szövődményeként jelentkezik. Sajnos nagyon kellemetlen tünetekkel jár, ezért természetes, hogy mindenki szeretne tőle mielőbb megszabadulni. Szerencsére sokféle megoldás létezik, de annak, aki igyekszik a természetes gyógymódokat választani, kihasználva a természet erejét, a sóklíma terápiát ajánljuk figyelmébe. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy miért!

A náthás, influenzás időszakban sajnos nem nehéz szinte egyik betegségből a másikba esni, és ilyenkor könnyen visszatér a már legyőzöttnek hitt légcsőhurut is. A sóklíma terápia segít a szervezetnek megküzdeni ezzel a betegséggel. A leggyakoribb tünet a száraz, irritáló köhögés, ami általában rohamokban jön. A beteg időnként nyákot köhög fel. A légcsőhurut kezelése ideális esetben sok pihenésből áll, de sajnos sokszor nehezen szűnik meg a köhögés. Emiatt a beteg sokáig kiesik az óvodából, iskolából, munkából, ezért ilyenkor fontos, hogy hatékony módszerekkel segítsük a szervezetünket, hogy leküzdhesse a betegséget. A sóterápiás készülékek pontosan erre lettek kifejlesztve: a sógenerátor olyan, nagyon apró sószemcséket szór a helyiség levegőjébe, amik egészen a hörgőkig eljutnak és ott fejtik ki áldásos hatásukat, vagyis elpusztítják a baktériumokat. A sóterápia előnyeit felnőttek és gyermekek egyaránt kihasználhatják. Ajánljuk az állandóan visszatérő, nehezen elmúló légcsőhurut kezeléséhez, de nagyszerűen segít csökkenteni az asztma okozta kellemetlenségeket, és német kutatók kimutatták, hogy a só inhaláció öli a koronavírust is. Kúraszerű igénybevételt javaslunk, amely szükség szerint megismételhető, de általában már az első kúra (általában 20 alkalom) is jelentős javulást eredményez.

Amennyiben sikerült felkeltenünk az érdeklődését a sóklíma terápia iránt, ne habozzon, bővebb információért látogasson el cégünk honlapjára, a www.arec.hu weboldalra! Ha további kérdése merült fel a sóterápia vagy az általunk kínált sógenerátorok iránt, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a 06-20-974-3217-es telefonszámon vagy az arec@t-online.hu e-mail címen, szívesen állnak rendelkezésére akár még ma!

Tetszik a bejegyzés? Oszd meg!

Comments are closed.