kedd, november 29, 2022
Egészséges Termékek

Rigoni lekvárok, mogyorókrémek és mézek az igazi ínyenceknek!

2021.05.05. Életmód
Rigoni lekvárok

Olaszországnak rengeteg rajongója van, a gasztronómiájuk pedig minden bizonnyal az egyik legnépszerűbb szerte a világon. Az nem tévedés, hogy az olaszok rengeteg tésztát esznek, az viszont igen, hogy csak a tésztákból és a pizzából áll a gasztronómiájuk. Gondoljunk csak az igen változatosan elkészített halakra és a tenger gyümölcseire, a rizottóra, a sajtokra, a rengeteg zöldségre, a fagylaltra – fel sem lehet sorolni, hogy mi mindent érdemes megkóstolni Olaszországban. És nem szabad megfeledkezni a méltán híres lekvárokról, a mogyorókrémről és a mézekről sem. Ezeket hozzák el az Ön otthonába is a Rigoni bio termékek!

A cég kizárólag a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő finomságokat forgalmaz. A Rigoni lekvárok között olyan különlegességek is találhatóak, mint a citrom, a mandarin, az eper-menta és az agrumi, de a hagyományos ízek kedvelői sem fognak csalódni: körte, narancs, fekete szeder, áfonya, cseresznye, ribizli, valamint eper és szamóca is szerepel a kínálatban. Mindegyik 100%-os gyümölcstartalommal készül, válogatott, bio alapanyagokból.

Rigoni mézek íze szinte verhetetlen: a rendkívüli tisztaságú mézek rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, így nem csak finomak, hanem egészségesek is.

És végül, de nem utolsósorban nem szabad megfeledkezni a Rigoni mogyorókrémekről sem. A klasszikus mellett a tejmentes és a fehér változatot is érdemes megkóstolni. Utóbbi a 30%-os mogyorótartalmával igazán különleges ízélményt okoz.

Cégünk régóta foglalkozik Rigoni lekvárok, mézek és mogyorókrémek forgalmazásával. A termékeknek ez alatt az idő alatt rengeteg rajongójuk lett, amit a páratlan finomságuknak és a 100%-ban természetes összetevőiknek köszönhetnek.

Ha felkeltettük érdeklődését irántuk, kínálatunk megtekintéséhez kattintson honlapunkra, a www.olaszbolt.hu weboldalra! Ha pedig kérdése merült fel a Rigoni mézekről, a mogyorókrémekről vagy épp a Rigoni lekvárokról, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal a 06-30-348-1110-es telefonszámon vagy írjon nekünk az info@olaszbolt.hu e-mail címre, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Tetszik a bejegyzés? Oszd meg!

Comments are closed.