szombat, április 1, 2023
Egészséges Termékek

Primagel alkoholos kézfertőtlenítő géllel végük a baktériumoknak

2022.11.08. Egészség
Primagel alkoholos kézfertőtlenítő gél

Lépjen fel a betegségek terjedése ellen, használjon minden nap kézfertőtlenítőt! A Primagel alkoholos kézfertőtlenítő gélnek ott a helye az irodában.

A rendszeres kézmosás hatékonyan távolítja el a kórokozókat a kézről. Ha nincs lehetőség a szappanos kézmosásra, akkor a kézfertőtlenítő termékek használatával is baktériumoktól mentessé tehetjük a kezeinket. Az irodákban, szállodákban sok ember fordul meg naponta, a kézfertőtlenítő gélre ezért nagy szükség van.

A Primagel alkoholos kézfertőtlenítő gél kíméletlenül lép fel a baktériumok és vírusok, kórokozók ellen, emellett pedig a használata is kényelmes. Nem ragad, nem hagy nedves érzést maga után, mert gyorsan szárad. A termék bőrgyógyászatilag tesztelt. Több kiszerelésben is kapható, pumpás, adagolós változatban, illetve utántöltőként is, egy és öt literes méretben, nagy tételben.

Miért ne vegye félvállról a rendszeres kézfertőtlenítést? Tudjuk, hogy a kezünkkel rendszeresen érintünk meg felületeket, egész nap tárgyakat, pénzt, eszközöket fogunk és használunk. A legkönnyebben így terjednek a kórokozók, tárgyról kézre, kézről tárgyra, onnan egy másik kézre. A kezünkön akár 10 millió baktérium is vígan éldegélhet, ha nem gondoskodunk a rendszeres elpusztításukról. Érdekes tény, hogy az így összegyűjtött kórokozók mennyisége nagyobb, mintha az utca egy hasonló méretű felületén vizsgálnánk meg a baktériumok jelenlétét.

Piszkos kézzel a betegségek nagy része könnyen tovább adható, elsősorban a légúti betegségek, illetve a hasmenéses betegségek tudnak így terjedni. Bizonyos fajta kórokozók kifejezetten csak érintéssel terjednek, nem pedig cseppfertőzéssel, így a tiszta kéz az egyetlen fegyver ellenük.

A Primagel alkoholos kézfertőtlenítő gél megrendelését egyszerűen el tudja intézni, ha a www.higienia.net webcímen található honlapon tájékozódik az elérhetőségeinkről. Rendeljen kedvezményes áron higiéniai terméket és vásároljon nagyobb tételben, hogy egész télen kitartson a kézfertőtlenítő készlet! Az itt szereplő telefonszámon és email címen fogadjuk a vásárlók megkeresését: 06-20-232-21-36 info@ilconttato.hu.

Tetszik a bejegyzés? Oszd meg!

Comments are closed.