péntek, augusztus 19, 2022
Egészséges Termékek

Párásító készülékek a babaszobába!

2021.10.04. Otthon
párásító készülékek

A párásító készülékek a babaszoba alapvető kellékei. Ne csak a kiságyra, az éjszaki fényre vagy a baba fészekre gondolj, a párásító berendezésnek is ott a helye a kicsi bölcsője, ágya mellett!

Az otthoni párásítás az egész lakásban jótékony hatással van a szobák levegőjére és a lakók egészségére. A baba boltokban nem véletlenül árulnak párásító készülékeket is, mert a gyerekszoba levegőjének minősége nagyon fontos. Ezért kiváló ajándék babaváróra, babanézőbe induló vendégeknek is a minőségi párásító készülék. Ha a pelenka torta vagy a rugdalózó már foglalt, tökéletes meglepetés egy ilyen kiegészítő is.

A babszoba levegője ideálisan 40-60%-kos páratartalommal kell, hogy rendelkezzen, ez az egészséges klíma feltétele. A túl száraz levegő szárítja a nyálkahártyát, szűkíti a légutakat, kedvez a fertőzéseknek és a légúti betegségekre hajlamos babák egészségét károsan befolyásolja. Sok baba küzd gyerekkori asztmával, aminek a tüneteit súlyosbítja a szennyezett levegő és a hideg levegő is. Már egy olyan aprósággal is sokat tehetsz a jobb közérzetért, mint amilyen a párásító.

A párásító készülékek segítenek abban is, hogy a baba jobban aludjon éjszaka. A száraz levegő nem irritálja a baba bőrét, orrát vagy szemét, de abban is segít, hogy a kicsi kevesebbszer fázzon meg. Az újszülött kortól működtetett berendezés a gyerekszoba nyugalmának egyik fő felelőse. Érdemes a szoba berendezésekor egy megbízható a párásító készülékkel is számolni, mert megéri hosszú távon a használata. Egy drágább, de megbízhatóbb berendezést később is működtethetik a tulajdonosok a lakás többi helyiségében.

A LevegőShop párásító készülékei fajtánként kategóriába rendezhetőek. A hibrid, meleg és ultrahangos mellett nedvesítőbetétes melegpárásítók is elérhetőek. A nagyszerű ár-érték arányban kapható párásító készülékeket kiszállítjuk megadott címre! A www.levegoshop.hu honlapon találod ügyfélszolgálatunk elérhetőségeit, kérdezz tőlünk a +36 1 631 2782 telefonszámon vagy az info@levegoshop.hu email címen!

Tetszik a bejegyzés? Oszd meg!

Comments are closed.