szombat, április 1, 2023
Egészséges Termékek

Medence téliesítés és a főbb tudnivalók

2021.10.04. Otthon
medence téliesítés

medence téliesítés óvja meg a medencéjét a tél romboló hatásaitól. Ne engedje át az időjárásnak a medencéjét, használja a következő szezonban is kifogástalan állapotban!

A medence nemcsak a nyár és a kora ősz folyamán van tele vízzel, télen sem kell leengedni. Ha megfelelően előkészíti a medencét és körültekintően téliesít, akkor nem fogja kellemetlen meglepetés érni, miután a medencéről lehúzta a fóliát tavasszal. A medence téliesítés fő eszköze a takaró fólia, ami a medencébe töltött víz felszínét, valamint a medence széleinek burkolatát is képes megóvni a fagykároktól. A takaró fólia legyen erre a célra tervezett eszköz, ne egy más területen használt fólia, mert az nem tud olyan hatékonysággal védeni a mínuszok ellen.

Mielőtt még a takaró fólia jótékony fedésében küldené téli álomra a medencét, ügyelni kell pár dologra, ami a medence téliesítés előkészületeinek a részét képezi. A vizet ugyan nem kell leengedni a medencéből, de valamivel alacsonyabb vízállásra van szükség. Körülbelül 20 cm-rel a szkimmer alá érjen a víztükör széle. Ezen kívül arra is szükség van, hogy a medence csöveit, berendezéseit alaposan víztelenítse a medence téliesítését végző illető. Magáról a vízről sem szabad megfeledkezni. Ki kell venni a létrákat, a fénytesteket. Meg kell szabadítani a vizet a belehullott falevelektől, mindentől, ami beszennyezi, majd be kell állítani a víz ph értékét, a klór tartalmát is. A vízbe téliesítő folyadék kerüljön, és fagytestek.

A www.szavini.hu webcímen a cégünk szolgáltatásairól talál egy összefoglaló listát, köztük a medence téliesítésről is nyújtunk rövid összefoglalót. Keressen minket bizalommal, még mielőtt a hőmérséklet tartósan 15 fok alá zuhan! Rendelje meg a színvonalas szolgáltatásunkat a medence téliesítéssel kapcsolatban és küldje nyugodt szívvel téli álomra a medencéjét tavaszig! A részletekről érdeklődjön a +36 23 545 310, +36 23 545 310 telefonszámok egyikén vagy vegye fel a kapcsolatot üzenetben a Szavini Kft.-vel a szavini@szavini.hu email címen!

Tetszik a bejegyzés? Oszd meg!

Comments are closed.