szombat, április 1, 2023
Egészséges Termékek

Konditerem Óbudán, nem csak izomnöveléshez

2022.11.09. Egészség
konditerem Óbuda

A testmozgás nem csak erősít, formál és fogyaszt, egészségesebbé is tesz. A konditermünkben Óbudán az egészségesedet is formába tudod hozni!

Itt van még egy érv amellett, hogy összepakold az edző cuccodat és elkezdj rendszeresen edzeni! Ha eleged van abból, hogy az egész telet náthásan, torokfájósan és lázasan bukdácsold végig, akkor adj egy kis löketet az immunrendszerednek! A rendszeres testmozgás szintén elengedhetetlen az immunrendszer védekezőképességének az erősítéséhez.

Ne mondd nekünk, hogy az edzőterem túl drága, utazni kell hozzá vagy nem találsz olyan mozgásformát, ami megfelelne a céljaidnak! A konditermünk Óbudán azok közé a sokoldalú fitness termek közé tartozik, amibe szívesen jársz és aminek a látogatása nem nehezíti meg a hétköznapjaidat. A fitness terem Óbudán van, a 3. kerület könnyen megközelíthető részén, a Szentendrei úton, ahová tömegközlekedéssel és autóval is el tudsz jutni bármelyik napszakban. Egyénre szabható edzések, többféle mozgáslehetőség vár nálunk.

A mozgás segít abban, hogy levezesd a mindennapos feszültséget. A stressz sokféle módon képes rombolni az egészségedet, többek között  a megemelkedett kortizol szinttel, ami gyulladásokat tud előidézni a szervezetben és növeli az olyan betegségek kialakulásának a kockázatát, mint a cukorbetegség vagy a csontritkulás, nem beszélve arról, hogy a kidolgozott izmokból is könnyebben veszítesz. A mozgás azonban csökkenti a kortizol szintet és javítja a védekezőképességet. Ezen kívül az edzéstől jobban alszol, javítja a kedélyedet, amire a lehangoló téli napokon nagy szükség van.

A Team Fitnessben erősebb, egészségesebb, fittebb és könnyebb is leszel, ha rendszeresen látogatod. Gyere és eddz velünk elérhető árakon, jól felszerelt termekben és változatos csoportos órákon! Amennyiben szeretnél kérdezni tőlünk, csak vedd fel a kapcsolatot velünk az elérhetőségeinken, az info@teamfitness.hu email címen vagy a 06-1-250-86-40 telefonszámon! A www.teamfitness.hu webcímen találod a honlapunkat, ismerd meg a fitness termünket!

Tetszik a bejegyzés? Oszd meg!

Comments are closed.