szombat, április 1, 2023
Egészséges Termékek

Kádparaván vagy zuhanyfüggöny?

2022.11.08. Otthon
Kádparaván

A kifröcskölődő víz ellen több módon is lehet védekezni. A kádparaván az a fürdőszobai kiegészítő, ami a zuhanyfüggöny elegáns alternatívája.

A kád kedvelt szaniter, amiről sokan nem szeretnének lemondani. A kádban egyszerre lehet hódolni a relaxálást tökéletesen megvalósító habfürdőnek és a frissítő, gyors zuhanynak is. Ideális minden típusú fürdőszobába, főleg ott, ahol többen használják a fürdőt, nap mint nap.

A nagy kérdés így hangzik: hogyan lehet csökkenteni a zuhanyzás, fürdés során kiloccsanó víz mennyiségét? Kádban zuhanyozni ugyanis ezzel jár, sok vízzel.  A zuhanyfüggöny elterjedt megoldás, pedig van ennél jóval elegánsabb fürdőszobai kiegészítő is, úgy hívják, hogy kádparaván.

A kádparaván a zuhanyfüggönnyel szemben nem igényel olyan alapos tisztítást annak érdekében, hogy tiszta és higiénikus maradjon. A zuhanyfüggönyt ráadásul hiába tartja karban rendszeresen, egy idő után elkerülhetetlenül elhasználódik és az lesz a sorsa, hogy a szemetesben köt ki, újat kell vásárolni helyette. Egy kádparaván azonban valóban hosszú távra szól.

A kádparavánt a fürdőkád és a fürdőszoba méreteihez lehet igazítani, el tudja dönteni, hogy fix vagy mozgatható legyen a kiegészítő. Ha fix modell, csak teszi a dolgát, felfogja a vizet, ha mozgatható, teljes védelmet tud nyújtani a kád egész hosszában, ha pedig nincs rá szükség, akkor el lehet hajtani.

Szereltessen fel egy új fürdőszoba kiegészítőt a megszokott, de cseppet sem olyan praktikus zuhanyfüggöny helyett! A kádparaván szinte észrevétlenül olvad bele a fürdőszoba berendezésébe, mégis látható és eredményes a használata.

A kádparaván megrendeléséhez csak a honlapunkra kell belépnie, amit a www.egyedizuhany.hu email címen talál meg. Lépjen kapcsolatba velünk, ha szeretne a fürdőszobájába egy új kiegészítőt, amivel végre kevesebb, kifröcskölődött vízzel kell megbirkóznia! A honlapon szerepelnek az elérhetőségeink, az info@egyedizuhany.hu email címen és a 06-30-86-49-205 telefonszámon tudjuk megismertetni az ajánlatunkkal.

Tetszik a bejegyzés? Oszd meg!

Comments are closed.