hétfő, december 6, 2021
Egészséges Termékek

Autós gyerekülésekkel az utazás minden perce biztonságos!

2021.02.11. Egyéb kategória
autós gyerekülések

Az autós gyerekülések gondos kiválasztása a gyerek biztonságának fontos feltétele. Akkor is használni kell a gyerekülést, ha csak elugrik a család bevásárolni, ha nem utaznak messzire, hiszen egy baleset nem annak függvénye, hogy hány kilométert tesz meg az autó. A szülőnek kötelessége minden alkalommal vigyázni a gyermekére a szabályok pontos betartásával és nem csak azért, mert a szabályok is ezt szorgalmazzák.

Az autós gyereküléseknek mindig ott a helye az autóban, csak meg kell találni az igényekre szabott, legjobb modellek egyikét. Milyen szempontok vannak érvényben egy új autós gyerekülés kiválasztásakor? Vannak magától értetődő és több információt igénylő szempontok is.

Magáról értetődik például, hogy a gyerek, baba méretéhez és súlyához kell olyan autós gyerekülést választani, amiben kényelmesen utazhat és ami a maximális biztonságot tudja nyújtani, évekig képes majd szolgálni a családi autózást. A gyerekülésnek a huzata is fontos és az egyéb tulajdonságai, dönthetőség, oldal védelem vagy a rögzítés. A további szempontok közé tartoznak azok a szabványok, amik alapján az autós gyereküléseket tervezik és gyártják. Az egyik az ECE R44/04 és másik az ECE R129 szabvány vagy más néven az I-size. Az előbbi a gyerekek testsúlyát veszi alapul, a második pedig a gyerekek magasságát. A szabványokhoz kapcsolódik az autós gyerekülések rögzítése is. Ma már nem csak a biztonsági övvel lehet az ülést biztosítani. A kifejezetten erre tervezett autó rendszer gondoskodik arról, hogy az autós gyerekülés a helyén maradjon.

A www.huncutkabababolt.hu webcímen a Huncutka Baba-Mama bolt minden típusú baba terméke megtalálható. A webáruházban kiváló minőségben és nagy választékban elérhetőek a legjobb autós gyerekülések is. Vásároljon új autós gyerekülést és autózzon biztonságosan az egész családdal! Amennyiben szeretne további információt termékeinkről, csak vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-99-370-204, 06-30-574-61-79 telefonszámok egyikén vagy a huncutkabababolt@gmail.com email címen!

Tetszik a bejegyzés? Oszd meg!

Comments are closed.