kedd, november 29, 2022
Egészséges Termékek

Ásvány karkötők, egyedi kiegészítők stílusosan!

2022.07.01. Életmód
Ásvány karkötők

Ásvány karkötők dekoratív díszítéssel készítve! Az új ékszere egyedi, a stílusához illő darab lesz, ha a webshopból rendeli meg!

Az ásvány ékszerek kiemelkednek a többi ékszer és kiegészítő választékából azzal, hogy mindegyikük teljesen egyedi. Egy karkötő vagy nyaklánc nem csak attól lesz egyedi, hogy a köveket úgy fűzik fel egymás mellé, ahogyan más karkötőn nem láthatóak. A kövek, ásványok maguk azok, amik különlegesek. Minden ásvány a természetből származó, egyszeri és megismételhetetlen kiegészítője egy ásványékszernek. Nem mesterséges, csupán az ékszer készítője által megformázott és felfűzött alapanyagokról van szó. Egy ásványból készült gyöngy vagy kő önmagában is csodásan fest, a megjelenését különlegesebbé teszi a viselőjének és a stílusát is kiegészíti az ásvány karkötő vagy nyaklánc.

Az ásvány karkötőkből sokféle változat elérhető az ásványékszer webshopban, ahol egyedi megrendelésre készült ékszereket tudnak vásárolni az érdeklődők. Az ásvány karkötőket alkotó ásványok kiválasztásában a segítségére van a termékek alatt található rövid leírás. Az ásvány pontos neve és színe, a hozzárendelhető csakra vagy csillagjegy is szerepel a leírásban, valamint az ásványhoz párosított fémkiegészítőről is talál pár, alapvető adatot a vásárló. Az egyedi ásvány karkötő csak Önnek készül, mert ki tudja választani, hogy melyik kő tetszik, melyik illik az elképzeléseihez, milyen formában készüljön vagy maradjon természetes, splitter formában.

Az ásvány karkötők a www.asvanyekszerbolt.hu webcímen, illetve az itt található webáruházban elérhetőek. Aki unja a bizsu boltok kínálatát, a nemesfémekből készült ékszereket nem érzi a sajátjának, de vonzódik a természetes alapanyagok iránt, annak az ásványékszerek biztosan elnyerik a tetszését. Az új ékszer lehet készen kapható vagy egyedi rendelésre készült darab is. A részleteket egyeztesse a weboldalon szereplő elérhetőségek egyikén! Hívjon a 06 30 51 77 461 telefonszámon, de írni is tud a mykriszta@gmail.com email címre üzenetet!

Tetszik a bejegyzés? Oszd meg!

Comments are closed.