péntek, július 1, 2022
Egészséges Termékek

Angyal medálok egyedi változatban is!

2021.04.07. Életmód
angyal medálok

Az angyal medálokkal kiegészített nyakláncokkal védelmező ékszereket hordhat a nyakában. A természetből származó ásványok ereje régóta ismeretes. A különféle drágakövek, féldrágakövek és ásványok az emberi szervezetre hatással vannak természetes erejüknek köszönhetően. Ezek a hatások a lelki, szellemi, fizikai szinten egyaránt jelentkeznek. Ha egy konkrét ásványból készült angyal medált mindig magunknál tartunk, élvezhetjük annak pozitív hozadékait.

A webshopunkban az angyal medáloknak színes kínálatát találja, ha fogékony az ilyen jellegű kiegészítők iránt, de önmagukban is dekoratív ékszerek. Az angyal medálok egy-egy kis angyalkát formálnak és utánoznak olyan nemes alapanyagokból, mint a tibeti ezüst, nemes acél és a kiválasztott ásványok. A termék kínálatban rengeteg ásványból és kőből készült medál található. A meglévő angyal medálokon kívül természetesen rendelésre is tudunk olyan ékszert készíteni, amilyet a vásárló csak szeretne.

Jelölje meg, hogy milyen ásványokból szeretne angyal medált készíttetni, milyen méretben és darabszámban, a többi pedig már a mi dolgunk. Hamarosan elkészítjük és eljuttatjuk Önnek, hogy akkor viselhesse, amikor csak akarja. Az angyal medálok csillagjegy alapján vagy személyes preferenciák szerint is rendelhetőek.

A pirosjáspis a vitalitást, a hormonrendszert erősíti, a tejkvarc a letargia csökkentésére kiváló, a rózsakvarc csökkenti a szorongást, növeli az önbizalmat és ez csak néhány az elérhető ásványok és azok csodás hatásai közül. Érezze magát jobban a bőrében dekoratív kiegészítők, gyógyító hatású kövek viselésével!

A www.asvanyékszerbolt.hu webcímen a MyKriszta ásvány ékszer webshop honlapja és a megvásárolható angyal medálok kollekciója található. Lépjen kapcsolatba velünk, ha még nincsen saját angyal medálja vagy szeretne a meglévők mellé újakat rendelni! A +36 30 517 74 61 telefonszámon vagy a mykriszta@gmail.com email címen érdeklődjön a részletekről és tudjon meg többet a webáruházban kapható ásványokról és az azokból készült ékszerekről!

Tetszik a bejegyzés? Oszd meg!

Comments are closed.