hétfő, december 6, 2021
Egészséges Termékek

A termosz nyomtatás ajándékba mindenkinek nagyszerű ötlet!

2021.04.07. Életmód
termosz nyomtatás

termosz nyomtatás megrendelésével praktikus és mégis személyre szabott ajándékkal tudja meglepni a szívének kedves embereket! Mi az az ajándék, amivel szinte bárkit meg tud lepni, függetlenül attól, hogy mennyi idős, mivel foglalkozik vagy mit szeret? Egy termoszban jóval több lehetőség rejtőzik, mint gondolná, pedig csak egy egyszerű tárolóról van szó. A palackok, üvegek, poharak ideje lejárt, a helyüket a termoszok vették át. Egy termosz hűt, amikor fülledt meleg van, forró itallal melegít fel, amikor fagyos a levegő. Kis helyen is elfér, biztonságosan lehet szállítani benne a frissítőt munkába, kiránduláshoz, suliba stb. Nem utolsó sorban a termosz rendszeres használata környezetbarát, mert a műanyag palackok fogyasztását lecsökkenti vagy teljesen megszünteti, amivel a műanyag hulladék mennyisége csökkenthető.

A termosz nyomtatás olyan szolgáltatás, aminek a segítségével bárki egyedi termoszt készíttethet magának vagy pedig ajándékba. A termoszt sem kell megvásárolni hozzá, mert mi azt is biztosítunk a vásárlóknak. Tartós, stabilan záródó, fehér színű termoszokra nyomtatunk bármilyen mintát vagy szöveget, illetve képet. A termék ennek köszönhetően lehet reklámajándék vagy válhat belőle egy konkrét alkalomra készült, személyre szóló meglepetés is. A termosz nyomtatással készült termoszokat nem lehet összetéveszteni semelyik más termosszal sem, mert ezek nem tömeggyártásban készülnek. Egy kedves családi fénykép, egy szép minta, egy jó kívánság vagy idézet szintén díszítheti a termosz felületét, amitől dekoratívabb és szerethetőbb lesz.

Szeretne termosz nyomtatást rendelni saját magának vagy valaki másnak ajándékba? A www.poloforma.hu webcímen a Pólóforma Design&Webshop weboldala található, itt tudja a megrendelést termosz nyomtatásra leadni. Kedvező áron kínáljuk termoszainkat és a termosz nyomtatást is, mint szolgáltatást. Amennyiben megtetszett az ötlet, lépjen kapcsolatba velünk a poloforma@gmail.com email címen vagy a +36 20 932 33 72 telefonszámon és rendeljen termosz nyomtatást jó áron!

Tetszik a bejegyzés? Oszd meg!

Comments are closed.